Friday, September 17, 2010

Küüned on naise visiitkaart

Ma ei ole kunagi suutnud mõista naisi ,  kes käivad pidevalt ringi mustade küünealustega või nädal-paar maha koordunud lakk peal.Arvatavasti on nad lihtsalt nii laisad ,et  ei suuda leida viite minutit oma küünealuste puhastamiseks või laki eemaldamiseks. Ma tahaksin neile öelda  vaid neli sõna ,ehk küüned on naise visiitkaart.



Mõned näpunäited selleks ,et Sinu visiitkaart oleks perfektne.
1) Kui Sa oled varem kasutanud küünelakki ,siis eemalda see.Seda saab teha kahel viisil :
*atsetooniga eemaldajaga , mis töötab kiiremini , kuid kuivatab rohkem küüsi
*atsetoonita eemaldajaga ,mis hoiab küüsi , kuid eemaldab laki aeglasemalt
2) Leota käsi vees , millesse on lisatud nt riitsinusõli(hind umbes 30 eeki).Õli niisutab küüsi ja vee toimel muutuvad küünenahad pehmemaks.
3) Lükka tagasi küünenahad(nt apelsiinipuust pulgaga ,mille hind on umbes 10 eeki) ja kanna küünenahkadele spetsiilaselt selleks mõeldud kreem.
4) Vajadusel lõika küüned  , kas küünetangidega (küüntele parim viis) või küünekääridega.
5)Nüüd saad küüntele anda viilimise abil perfektse kuju .Parim viil küüntele on klaaviil(hind umbes 40 eeki) ja alati tuleb viilida ka  ühes suunas.
6)Kui sa oled otsustanud lakita maniküüri kasuks , on sinu jaoks maniküür lõppenud.Lakiga variandi kasuks otsustanud peaksid peale kandma esiteks aluslaki(mis ei lase küüntel kollakaks muutuda) ning siis sobiva värvi.Lase lakikihtidel korralikult kuivada ja kanna viimasena peale pealislakk ,et tulemus püsiks võimalikult kaua.

Nüüd võid käed kreemitada ja oledki valmis saanud perfektse maniküüri , mida teised kadestavad ja Sina armastad :)


No comments:

Post a Comment