Sunday, October 17, 2010

80ndad

Firmapeod , jõulupeod , sünnipäevad -tihti otsustatakse nende huvitamaks muutmiseks lisada kutsele kindel stiil.Olgu selleks siis 70ndad , 90ndad , barbied , prostituudid või mis iganes muu . Nende seast minu isiklik lemmik on 80ndad koos tupeeritud soengute ja neoonvärvidega.Täna ma selle ajastu meiki ,soenguid ja riietust tutvustangi :)

80ndatel tegid juustemaailmas ilma tupeerimine ja tukk.Kiharaid lahti kandes oli tukk enamasti kõrgele tupeeritud ja muu soengki kohevaks aetud(nii tupeerimise kui lokkide tegemisega).Juukseid kinni kandes oli pats tehtud võimalikult kõrgele pealaele või kõrva juurde , nii et see ainult ühel poole jäi.



Meigi valdkonnas oli moes võimalikult värviline ,kuid samas ka dramaatiline look .Must silmalainer , metalsed lauvärvid, põsepunaga liialdamine  ja neoontoonis huuled.Silmameik lõppes tavaliselt alles seal ,kus algasid kulmud ,mida värviti tumedamaks ja mis nii kogu meiki raamisid.


80ndate riietus oli saanud suuri mõjutusi aeroobikast ja  osaliselt ka meestemoest.Aeroobikast võeti üle retuusid , väikesed särgikesed ,liibuvad trikood , säärikud ,sädelevad-säravad kangad ja neoonvärvid.Meestemoest võeti üle õlgade rõhutamine ehk hakati jakkidele sisse õmblema patšokke .Lisaks tegid ilma ka tuunikad , kohevad seelikud ,lillemustrid ning püksid ja särk 2 in 1 ehk jumpsuit-id. Aksessuaaridena kasutati pihavöösid ,peapaelasid,  massiivseid plastmassist käevõrusid , pärlikeesid ja suuri kõrvarõngaid.






.

No comments:

Post a Comment