Sunday, January 22, 2012

Kas varsti on pisiperet oodata?

Tsau!
Ma olen tüdruk, kes on pidevalt sporti teinud ja sprdiga vahepeal lausa abielus olnud.Samas eriti suurt armastust ma sportimise vastu siiski ei tunne ja tundub, et tänaseks on viimnegi kireleek kustunud.Samas toit, selle kirjeldamiseks jääb mul sõnadest väheks ja tundub, et armastus selle vastu on muutunud juba liiga suureks.Jäätised, kommid, pitsa ja koogid-  need kõik on minul muutunud igapäevaseks.Ja seda tüdrukul, kellel oli enne toitumine ilusti kontrolli all.

Ilmselgelt on selline rõõmus diivanispordi harrastamine ja söömine endast ilusa jälje jätnud- mu eelmisel talvel ostetud suusapüksid ei lähe enam jalga ja kõhul on pisike rasvakiht peal.Siit ka selle nädalavahetusene küsimus-Kas varsti on pisiperet oodata? Ausalt ma ei teadnud, kas hakata nutma või naerma. Ja nüüd ma siis olengi rõõmsalt siin, loen imelikke kaalulangetamise nippe ja kavatsen ennast kätte võttas.Taas üle pika aja :). Kindlasti tekib mõnel küsimus, et miks ma sellest siia kirjutan,aga eks ikka sellel lihtsalt põhjusel, et kui ma nüüd juba homme  kommipaki järgi haarama peaks, tekiks mul süütunne juba ka kõigi teiste ees.

Wish me luck,
Laura :)

4 comments:

  1. Kui juba oled käe ulatanud magusa järele on raske seda sealt eemal hoida :)

    Mina olen väga suur koogitaja, ja ise ka küpsetan palju. Aga ei saa nii, piiri on vaja pidada. Ja nüüd, kus ma olen magusale kriipsu peale tõmmanud, on nii raske juba poes koogiletist mööda käia. Lähen vaatan, mis pakutakse ja annan endale aru. Esiteks, nad ei maitse nii hästi kui välja näevad ja nad annavad küll täiskõhu tunde, kuid rikuvad totaalselt organismi ja keha :)
    Pidupäevadel võib, aga iga päev ei ole pidupäev :)
    Loodan, et sul läheb edukalt :)

    ReplyDelete
  2. Jaa, mul on sama asi! Olin koolis parim sportlane (tüdrukutest) armastasin sporti. Aga nüüd olen sama moodi ennast käest lasknud. Väike punnu on ees. Magusa vastu on mul sõltuvus , aga pean seda hakkama vähendama.:D Kui viitsid siis võiksid väikseid postitusi teha aegajalt ,et kuidas läinud on. :D

    ReplyDelete
  3. Sama siin :( Ka minu käest uuriti, et kas olen n.ö. õnnistatud seisus. Olen eluaeg üsna sale olnud ja eks ma ise tean ka, et nüüd on asjad käest ära, aga dieetimine ja trennimine lähevad visalt. Ma kooke ei söö, aga ma jumaldan pekki (punastan ja lähen vasakule ära :P).

    Samas, alt teisel pildil parempoolne modell on ju kena?

    ReplyDelete
  4. sa ei ole nii ammu midagi enam bloginud.....kas enam ei teegi seda? kuidas kaalu alandamine läinud on?

    ReplyDelete