Tuesday, November 15, 2011

Minu igapäevane näohooldus

Tsau!
Mul on näonahk, mis käitub täpselt nii nagu tal tuju tuleb ning see kas ta on just ilus või punaseid punne täis, sõltub ma ei kujuta ette millest.Mingit regulaarsust sellel igatahes ei ole ja nii ongi mul praegu näiteks nahk suhteliset kuiv.Samas kui eelmine nädal läikis mu nägu terve aeg.Seetõttu olen ma läbi aegade kasutanud ja katsetanud kümneid erinevaid tooteid ning praegu olen ma jäänud pidama paari teatud toote juurde.


Ma alustan oma näohooldust meigieemaldusvahust Tea Tree and Witch Hazel foaming facial wash firmalt Grace Cole.Minu jaoks täiesti tundmatu firma ja ma ostsin selle Selverist proovimiseks paari euro eest, aga tuleb välja, et see meeldib mulle.Sellel on nii mõnus teepuulõli lõhn ja see võtab igapäevase meigi ilusti maha, samas peomeigi jaoks jäeb sellest väheks.



Teine samm minu näohooldusrutiinis on Joik toniseeriv näovesi astelpajuõli ja aaloega.See on ülihea toode, mis on mu südame võitnud ja mida ma kindlasti veel ostan.Ainult kiidusõnad minu poolt :). Eemaldab viimased meigijäägid, teeb naha matiks ja on sellise mõnusa, kuid ebatavalise lõhnaga.Lisaks on ka hind soodne ja peaks jääma viie euro kanti.


Viimase sammuna oma igaõhtuses näohoolduses kasutan ma kas ühe vene firma näokreemi või Akne bp5.Mõlemad on head tooted ja ma olen mõlemaga väga rahul, aga siin tuleb taaskord aga ehk akne bp5 ma iga päev ei kasuta, sest see muudab muidu mu naha liiga kuivaks.Samas ei kasuta ma iga päev ka kreemi, sest muidu muutub mu nahk liiga rasuseks.Seega kasutangi ma neid tavaliselt vaheldumisi ja nii jääb tulemus kõige parem.



See ei ole küll toode, mida ma iga päev kasutan, kuid siiski mängib Garnier Pure 3 in 1 minu näohoolduses suurt rolli.See on koorija ja mask ühes tootes ning ma kasutan seda vastavalt oma enda viitsimisele kord või kaks nädalas, teeb naha matiks + koorib ja loodetavasti puhastab ka poore.




Palju jõudu ja jaksu kolmeks järgmiseks tööpäevaks,
Laura.

2 comments:

  1. See joik näovesi on mu lemmmmmmik. Olen juba vist 3 pudelit ära kasutanud ja ostan kindlasti veel, kui hetkel on Lushi näovesi pooleli ja midagi raisku ma juba ei lase :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sai see ka minu lemmikuks ja nüüd kui see otsa saanud on, tundub nagu oleks üks osa minu näohooldusest puudu.Õnneks järgmine kuu Eesti minnes saan neid endale mitu tükki varuda :).

      Delete